Bewust Zijn

Roos Plagge

 

Is het tijd voor een herschikking van jezelf en je leven? Blijf je hangen in gevoelens en situaties waar je eigenlijk al lang uit had willen stappen? Weet je dat het anders kan, maar lukt het je niet helemaal dat te veranderen? Heb je al van alles geprobeerd, maar werkt het toch niet helemaal voor jou? Zoek je houvast en steun, een pad dat je kunt bewandelen en de juiste koers voor jezelf?

 

Dan ben je hier op de juiste plaats, want dat is precies waar ik je bij kan helpen. Op een prettige en ontspannen manier kan ik je door je problemen heen helpen. Mijn werkwijze is grondig, diepgaand en transformerend.

 

Mijn naam is Roos Plagge. Als Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut  begeleid ik mensen die vastlopen in hun leven om uit het lijden, de pijn en de verstrikking te komen en makkelijk en Licht te leven.

Je kunt bij mij terecht voor verschillende therapien in persoonlijke consulten. Ook geef ik trainingen in groepsverband en zelftrainingen die je zelf thuis kunt doen. Kijk voor trainingen op mijn andere website www.lichterlevenacademie.nl.

Wil je meer over mij weten, dan kun je hieronder verder lezen.

Hartelijke groet,

 

Ik heb van jongs af aan al de behoefte gehad om Bewust te Zijn, met de nadruk op Bewust en op Zijn. Ik wil graag van alles leren, doorzien, onderzoeken, begrijpen. Ik vind het boeiend om te proberen te begrijpen waarom en hoe het lichaam en het denken op een bepaalde manier op elkaar reageren.

 

De spreuk die mij al van jongs af aan intrigeerde is:

“Niet hetgeen me overkomt, maar mijn reacties en mijn weerstand bepalen hoe ik me voel.”

Deze leus stond al in mijn agenda toen ik op de middelbare school zat. Door mijn hoog gevoeligheid, voelde ik haarfijn aan dat het erom ging om bewust te blijven van mezelf en niet mee te gaan met wat er om me heen gebeurde of wat anderen of de maatschappij van mij verwachtten. Om volledig te vertrouwen op mijn innerlijk kompas.

Het is voor mij vanaf die periode een zoektocht geweest in mijn leven hoe je uit die verstrikkingen kunt blijven met de wereld waarin je leeft. Om volledig bij jezelf te blijven, je grenzen te kunnen bewaken en ook volledig vanuit jezelf te kunnen leven. Vanaf 1992 ( ik was toen 24 jaar) ben ik verschillende opleidingen gaan volgen en mijn hart gaan volgen. Ik heb al vanaf die periode geleerd dat de grootste kracht is om helemaal jezelf te zijn! Open, bewust en eerlijk naar jezelf zijn, volledig vertrouwen op je innerlijke wijsheid en die ook opvolgen.

En ik wil jou die zoektocht besparen, alle vaardigheden en wijsheden die ik heb geïntegreerd wil ik heel graag met je delen zodat ook jij makkelijk kunt leven. Door de jaren heen heb ik zoveel mensen hiermee kunnen helpen, het is echt mijn levensmissie en passie.

Ik kan je in individuele behandelingen verder helpen, of je kan een online of life cursus of bijeenkomst bij mij volgen. Kijk bij de www.lichterlevenacademie.nl voor de cursussen.

Claudia van Eijk zegt:
Dankzij Roos ben ik echt thuisgekomen bij mijzelf. Haar enorm scherpe inzicht en intuïtie heeft mij niet alleen begeleid naar inzichten, maar, nog veel belangrijker, ook naar echte transformatie!  In een veilige setting en met zachtheid en vertrouwen, heeft zij mij geholpen om al die oude en giftige patronen los te laten. Ik voel me nu zoveel lichter en gelukkiger, dankjewel lieve Roos!

 

Heel graag loop ik een stukje met je mee op jouw pad om je te helpen om tot je kern te komen!

Ik kan je helpen:

Als je die doorbraak zoekt, die transformatie wilt naar echt een makkelijk en Licht leven.

Als je weet dat er zoveel meer mogelijk is voor jou, maar dat je er niet echt bij kunt komen.

Als je klaar bent met ‘het negatieve’ en verlangt naar leven in een positieve flow.

Als je het zat bent om te praten ‘over’ je problemen. Ik kan je namelijk helpen zonder weer opnieuw al die verhalen te moeten vertellen.

Ik help je je diepe pijnen onder ogen te zien waardoor ze je kracht worden en je niet van je pad afhouden.

 

Anne Rijkenbarg zegt:
Roos kan je leven op een hoger niveau tillen, dit doet zij door
gebruik te maken van haar scherpe intuïtie en de gave zich in je te verplaatsen,  zij kan hierdoor haar vinger precies op de zere plek leggen en die zere plek samen met je helen. Op die manier zorgt ze ervoor dat oude rommel en ingesleten patronen verdwijnen en je het leven kan leiden dat echt bij je past en waar je je gelukkig en tevreden bij voelt. Ontzettend verfrissend en opgeruimd voelt dat!  www.thuiskomen.net

 

 

Mijn kracht is om op een gedegen wijze structuur aan te brengen in de chaos van je problemen. Ik stem me af op wie jij werkelijk bent, wie jij bent ‘onder’ al die problemen die je ervaart. Ik stem me ook af op wat er mogelijk is voor jou, dat geeft jou houvast om je pad helder te krijgen.

Mijn specialisatie is therapeutisch coachen waarin ik samen met jou je blokkades, sluiers, trauma’s, oude patronen en onzuiverheden opspoor en recht help zetten of help oplossen. Vaak weerspiegelt dit dan ook in situaties en relaties in je leven en of in je gezondheid. Het is elke keer weer een mooie uitdaging om hier samen mee aan de slag te gaan.

Ik vind het altijd weer zeer boeiend om samen de puzzel op te lossen. Door inzicht te krijgen kan er al een enorme potentie vrijkomen. Door het contact te herstellen op alle niveaus met wie je in essentie bent komt die bevrijding en kun je weer verder.

Als je hoopt op die doorbraak, als je steeds weer in die doodlopende straat terecht komt. Weet dan dat het niet nodig is!

 

Nancy de Zwart zegt:
Het kennismakingsgesprek dat ik had met Roos bleek voor mij eigenlijk niet nodig. Het voelde direct vertrouwd en veilig. In de sessies die volgden liet Roos mij,  volledig objectief, mezelf hervinden. Door het aanbieden van vragen, het geven van andere invalshoeken en door mij in contact te laten zijn met mijn lichaam heeft Roos mij geholpen om mij bewust te maken van mijn unieke zelf en van mijn kracht. Ik verschoof van de verstrikkingen in mijn verstand naar het gevoel in mijn hart en lichaam. Roos liet me zelf dingen voelen en me zelf tot inzichten en conclusies komen. En haar geduld en begrip voor mij liet me op een zachtere manier naar mezelf kijken, wat positief heeft bijgedragen in mijn ontwikkeling. Roos haar hulp heb ik als zeer kundig en als zeer warm ervaren. Achteraf vind ik het verbazingwekkend hoeveel er sinds onze gesprekken positief veranderd is in mijn leven, hoeveel belangrijke keuzes ik heb gemaakt. Nu ik beter in verbinding sta met mezelf geniet ik meer van mijn leven en kan ik eindelijk doen waarvan ik altijd heb gevoeld dat het erin zat: Tekenen en schilderen vanuit mijn hart.
Ik ben lang niet uitgeleerd, nieuwe inzichten en ontwikkelingen zullen blijven komen, maar ik voel me zoveel rijker en ontzettend dankbaar.  www.nancydezwart.nl


Ik weet dat lijden en pijn niet nodig zijn. Dat je ook op een Lichte, makkelijke manier in het leven kunt staan. Dat betekent niet dat je onverschillig wordt, dat betekent dat je ervoor kiest om in vreugde en blijheid te leven. Te genieten van het leven dat je hier hebt! Maar je moet wel weten hoe je dat kunt doen. En ik kan je daarbij begeleiden om zover te komen.


Ik kan je op de volgende manieren verder helpen:

Ik geef verschillende trainingen van kortdurende workshops tot cursussen die een jaar duren. Je kunt bij mij zelftrainingen bestellen die je thuis kunt doen in je eigen tempo. Kijk voor meer informatie www.lichterlevenacademie.nl

In 1 op 1 sessies kan ik je naar die doorbraak helpen en daarna begeleiden bij de implementatie.

 

Meer over mij:

Ik ben geboren op 22 januari 1968. Ik ben trotse moeder van 3 zonen (2000, 2002 en 2005). We hebben een Golden Retriever waar ik heel graag mee rondzwerf op het strand en in de duinen. Ik hou erg van paardrijden en skiën. Ik heb het grote geluk dat mijn werk mijn hobby en mijn passie is. Met veel plezier help ik mensen op weg. Ik lees de boeken van Jane Roberts nu ruim 25 jaar lang, keer op keer. Ik ontdek er steeds weer nieuwe dingen in die mij verwonderen.

Als je interesse hebt welke opleidingen en vaardigheden ik in geschoold bent, dan kun je hier een opsomming lezen:

De verschillende opleidingen die ik heb gevolgd sinds 1992 zijn o.a. HBO opleiding geestelijk en natuurlijk genezen NVGN, Psychosociale basiskennis HBO (CPION/PLATO), coaching, NLP, natuurgeneeskunde SIVAS a t/m d, acupunctuur, kinder en pubercoaching, familieopstellingen, relatietherapie, trauma verwerking, regressie, hypnotherapie, homeopathie, kinesiologie, de helende reis van Brandon Bays, energetische meditatie 1, 2, 3 en docentenopleiding. Verschillende Light Body cursussen: Awakening your Light Body 1 t/m 6. Self Exciting. Peace, living your live Purpose. Light Body Consiousness 1 t/m 5. Radiance, Filling in the Frequencies 1 t/m 4. Docententraining Light Body, Radiance transmitting Light. Docententraining Self Exciting. Lichtwezens channelen. Ik volg jaarlijks trainingen vanuit Amerika zoals de Luminous Body en doe mee aan de Discovery Group. Vanaf 2012 ben ik zelf begonnen met het doorgeven van de schitterende cursussen van de Light Body.

Nog steeds laat ik me ook regulier jaarlijks bijscholen en staan mij praktijk en opleidingen onder strenge supervisie van mijn bedrijfsvereniging de BATC. Ik ben geregistreerd zorgverlener waardoor de behandelingen geheel of gedeeltelijk in aanmerking komen voor vergoeding van de zorgverzekering.

Wil je meer over mij weten? Volg me dan op Facebook, lees mijn blog en schrijf je in voor de gratis Inspiratiemail. Dan krijg je gratis en voor niets meteen toegang tot een zelftraining “Licht toelaten”.

Wil je meer informatie? Mail me gerust. info@praktijkbewust-zijn.nl

Klik hier voor Toelichting logo