Praktijk Bewust Zijn

Praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie

Roos Plagge

Is het tijd voor een herschikking van jezelf en je leven?

Blijf je hangen in gevoelens en situaties waar je eigenlijk al lang uit had willen stappen?

Weet je dat het anders kan, maar lukt het je niet helemaal dat te veranderen?

Heb je al van alles geprobeerd, maar werkt het toch niet helemaal voor jou? Zoek je houvast en steun, een pad dat je kunt bewandelen en de juiste koers voor jezelf?

​Of gaat het eigenlijk best goed met je, heb je al van alles gedaan aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling, maar zoek je nu trainingen voor thuis of in groepsverband die je werkelijke verdieping geven?

Dan ben je hier op de juiste plaats, want dat is precies waar ik je bij kan helpen. Op een prettige en ontspannen manier kan ik je helpen op je pad van groei. Mijn werkwijze is grondig, diepgaand en transformerend.

Mijn naam is Roos Plagge, ik werk bijna 30 jaar als coach, therapeut en trainer. Ik begeleid mensen die vastlopen in hun leven om uit het lijden, de pijn en de verstrikking te komen en makkelijk en Licht te leven. 

Je kunt bij mij terecht voor trainingen, zelftrainingen en persoonlijke consulten. 

Wil je meer over mij weten, dan kun je hieronder verder lezen.

Hartelijke groet,

Mijn werkwijze

In de behandelingen die ik geef gebruik ik altijd een combinatie van verschillende technieken samen met mijn intuïtie, eigen levenservaring en inlevingsgevoel. Ik kijk op een holistische manier naar je klachten, dat betekent dat ik niet alleen in ga op het probleem waar je voor komt maar het plaats in het groter geheel.

Mijn specialisatie is therapeutisch coachen waarin ik samen met de klant blokkades, sluiers, trauma’s, oude patronen en onzuiverheden opspoor en recht help zetten of help oplossen. Vaak weerspiegelt dit dan ook in situaties in je leven en of in je gezondheid. Het is elke keer weer een mooie uitdaging om hier samen mee aan de slag te gaan. Door hier inzicht in te krijgen kan er al een enorme potentie vrijkomen. Door het contact te herstellen op alle niveaus met wie je in essentie bent komt die bevrijding en kun je weer verder. Op mijn website kun je ervaringen lezen.

Vanaf 1996 begeleid ik mensen op hun pad van bewustwording.

Sinds 2006 heb ik verschillende cursussen en workshops ontwikkeld en gegeven gericht op verdieping, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie over de trainingen die ik geef kan je kijken op mijn trainingen website www.traininginbewust-zijn.nl

Daar kan je gratis geleidemeditaties beluisteren en je kan ook mijn blogs lezen.

Schrijf je gratis in voor mijn inspiratiemails, dan ontvang je een korte training om bij jezelf te komen.


 

Wie ben ik

Ik heb van jongs af aan al de behoefte gehad om Bewust te Zijn, met de nadruk op Bewust en op Zijn. Ik wil graag van alles leren, doorzien, onderzoeken, begrijpen. Ik vind het boeiend om te proberen te begrijpen waarom en hoe het lichaam en het denken op een bepaalde manier op elkaar reageren.

De spreuk die mij al van jongs af aan intrigeerde is:

Niet hetgeen me overkomt, niet wat anderen van mij vinden,

maar mijn reacties, mijn overtuigingen en mijn weerstand

bepalen hoe ik me voel.

Deze leus stond al in mijn agenda toen ik op de middelbare school zat. Door mijn hoog gevoeligheid, voelde ik haarfijn aan dat het erom ging om bewust te blijven van mezelf en niet mee te gaan met wat er om me heen gebeurde of wat anderen of de maatschappij van mij verwachtten. Om volledig te vertrouwen op mijn innerlijk kompas.

Het is voor mij vanaf die periode een zoektocht geweest in mijn leven hoe je uit die verstrikkingen kunt blijven met de wereld waarin je leeft. Om volledig bij jezelf te blijven, je grenzen te kunnen bewaken en ook volledig vanuit jezelf te kunnen leven. Vanaf 1992 ( ik was toen 24 jaar) ben ik verschillende opleidingen gaan volgen en mijn hart gaan volgen. Ik heb al vanaf die periode geleerd dat de grootste kracht is om helemaal jezelf te zijn! Open, bewust en eerlijk naar jezelf zijn, volledig vertrouwen op je innerlijke wijsheid en die ook opvolgen.

En ik wil jou die zoektocht besparen, alle vaardigheden en wijsheden die ik heb geïntegreerd wil ik heel graag met je delen zodat ook jij makkelijk kunt leven. Door de jaren heen heb ik zoveel mensen hiermee kunnen helpen, het is echt mijn levensmissie en passie.

Heel graag loop ik een stukje met je mee op jouw pad om je te helpen om tot je kern te komen!

Ik kan je helpen:

  • Als je die doorbraak zoekt, die transformatie wilt naar echt een makkelijk en Licht leven.
  • Als je weet dat er zoveel meer mogelijk is voor jou, maar dat je er niet echt bij kunt komen.
  • Als je klaar bent met ‘het negatieve’ en verlangt naar leven in een positieve flow.
  • Als je het zat bent om te praten ‘over’ je problemen. Ik kan je namelijk helpen zonder weer opnieuw al die verhalen te moeten vertellen.

 

Ik help je je leven op een hoger plan te krijgen!

Mijn kracht als trainer is om op een gedegen en betrokkken wijze, jou heel gestructureerd een pad aan te reiken. Een pad wat je houvast geeft en dat je stap voor stap kunt bewandelen en zo zelf tot inzichten kan komen. Onderweg reik ik jou vaardigheden aan door middel van geleidemeditaties en oefeningen zodat je ze eigen kunt maken.

Mijn specialisatie als therapeut is om blokkades, sluiers, trauma’s, oude patronen en onzuiverheden op te sporen en om te helpen recht te zetten of op te lossen. Als trainer kan ik je vaardigheden en kwaliteiten aanleren waardoor je dit zelf kunt gaan doen. Het zal je helpen om in een prachtig groeiproces te komen en voor jezelf een Makkelijk, Vreugdevol en Licht leven te creëren!

Als je hoopt op die doorbraak, als je steeds weer in die doodlopende straat terecht komt. Weet dan dat het niet nodig is!

Ik weet dat lijden en pijn niet nodig zijn. Dat je ook op een Lichte, makkelijke manier in het leven kunt staan. Dat betekent niet dat je onverschillig wordt, dat betekent dat je ervoor kiest om in vreugde en blijheid te leven. Te genieten van het leven dat je hier hebt! Maar je moet wel weten hoe je dat kunt doen. En ik kan je daarbij begeleiden om zover te komen.

Ik kan je op de volgende manieren verder helpen:

  • Ik geef verschillende programma's van kortdurende workshops tot cursussen die een jaar duren.
  • Je kunt bij mij online programma's bestellen die je thuis kunt doen in je eigen tempo.
  • Je kunt gratis geleidemeditaties beluisteren.
  • Mijn blogs lezen, wellicht staat jouw levensvraag of thema er wel bij.

In 1 op 1 sessies kan ik je naar die doorbraak helpen en daarna begeleiden bij de implementatie.

Meer over mij:

Ik ben geboren op 22 januari 1968. Ik ben trotse moeder van 3 zonen (2000, 2002 en 2005) en ik heb een relatie. We hebben een Golden Retriever waar ik heel graag mee rondzwerf op het strand en in de duinen. Ik hou erg van paardrijden en skiën, crossfit en zeilen. Ik heb het grote geluk dat mijn werk mijn hobby en mijn passie is. Met veel plezier help ik mensen op weg.

Als je interesse hebt welke opleidingen en vaardigheden ik in geschoold bent, dan kun je hier een opsomming lezen. Een voorwaarde van mijn beroepsvereniging is om jaarlijks bij te blijven scholen. Een breed spectrum aan verschillende opleidingen en cursussen heb ik door de jaren heen gevolgd.

Sinds 1992 volg ik jaarlijks verschillende HBO opleidingen of bijscholingen. Door de jaren heen heb ik me zeer breed geschoold en heb ik heel veel verschillende opleidingen, trainingen, conferenties, lezingen en workshops gevolgd. Ik heb bij veel verschillende instituten en scholen les gehad, daardoor heb ik een brede kijk en kan vanuit verschillende invalshoeken jou als therapeut bijstaan. Door de jaren heen heb ik duizenden mensen op hun pad begeleid.

Opleidingen op HBO Niveau:
- Relatietherapie, 2 verschillende opleidingen bij verschillende instituten
- Kinder en pubercoaching
- Familieopstellingen, daarna Masterclass Systemisch werk
- Psychosociale basiskennis (CPION en PLATO geaccrediteerd)
- NLP Practitioner
- Acupunctuur
- Natuurgeneeskunde SIVAS A, B, C en D
- Geestelijk en natuurlijk genezen NVGN

Cursussen, bijscholingen en trainingen HBO niveau: 
- Methodisch coachen
- Co-dependancy en verslavingen
- Trauma, hechting, intimiteit en seksualiteit
- Erotische overdracht en tegenoverdracht deel 1 en 2
- Jeugdtrauma Jan Bommerez
- Consious relationships
- Kali and tantric Woman
- Working with sexuality and relationships
- Sexual counseling for therapists
- Fairbairns model, Relational therapy
- Vertrouwen in liefde
- Codependentie, psychodrama en interne familiesystemen (IFS)
- Regressie therapie/hypnose
- Behandeling klinisch psychologische beelden
- Uit de ban van emotie eten
- Kinesiologie, Woord- en leefblind
- Touch for Health 1, 2 en 3
- Orthomoleculair kinderadvies op maat
- Orthomoleculair seniorenadvies op maat
- Orthomoleculaire verdieping
- Acupunctuur verdieping en bijscholing
- Homeopathie
- Anatomie, fysiologie en pathologie
- Voedingsintoleranties te lijf
- Sivas en overgang
- Biologische voeding en welbevinden
- Helende reis van Brandon Bays bij Brandon Bays zelf gevolgd
- Energetische Meditatie 1 t/m 3 en daarna de docentenopleiding 4
- Verschillende nascholingsdagen en conferenties van arts acupuncturist Ton van Gelder

Light Body cursussen: Awakening your Light Body 1 t/m 6. Self Exciting. Peace, living your live Purpose. Light Body Consiousness 1 t/m 5. Radiance, Filling in the Frequencies 1 t/m 4. Docententraining Light Body, Radiance transmitting Light. Docententraining Self Exciting. Lichtwezens channelen. Van 2012 t/m 2019 2 x per jaar Luminous seminars vanuit USA. Ik ben een van de weinige gecertificeerde Light Body docenten in Nederland die de de Light Body training mag doorgeven, maar ook de vervolgtrainingen zoals Self Exctiting, Peace, Living your Life Purpose, Radiance, Filling in the Frequencies.

Ik ben geregistreerde zorgverlener waardoor mijn behandelingen en soms ook de meditatie cursussen door zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk in aanmerking komen voor vergoeding. Ik sta in het Arcos en SHO register. Mijn praktijk en ikzelf hebben een AGB code en ik sta onder strenge controle van mijn beroepsvereniging.

​Wil je meer over mij weten? Volg me dan op Facebook, lees mijn blog en schrijf je in voor de gratis Inspiratiemail. Dan krijg je gratis en voor niets meteen toegang tot een korte training die je helpt bij jezelf te komen.

Mail me gerust voor meer informatie info@praktijkbewust-zijn.nl

Toelichting Logo